dijous, 24 de febrer del 2011

Mollo parc

El passat cap de setmana vam visitar el Molló parc. Es un parc d'animals bastant nou; van obrir la setmana santa passada, així que no fa ni un any.

Que té de peculiar aquest parc? Que la majoria d'animals que hi trobem poden passar pel nostre costat, sense reixes.

Només hi ha dos especies que estan engabiades de debò, els ossos (que en realitat son femelles i son les estrelles) i els cérvols (bé, l'isard també està engabiat perquè estava fart d'estar sol i ha fet un salt fins el recinte dels cérvols). No són gàbies, gàbies, però els visitants no poden accedir al seu recinte i ells tampoc poden sortir d'ell.



El parc consta de 25 Ha a la vessant d'una muntanya; s'ha de seguir un camí en el que et vas trobant grans portes de fusta (per tal que els animals d'aquella zona no canviïn a un altra).



Les tanques de fusta que veieu són per contenir la terra, els animals les salten com si baixessin/pugessin a una vorera...

També tenen una granja; allà els nens (i els grans) poden tocar les cabres, les ovelles, els ponis, l’ase; més difícil es apropar-se a les gallines i els conills.

Nosaltres, vam tenir la sort de poder tocar la neu...

3 comentaris:

  1. Waaau, no ho coneixia. Segur que hi anem, es mes econòmic que el zoo i més bonic! Gràcies per informar.

    ResponElimina
  2. Nosaltres hi vam anar el Sant Joan passat i ens va agradar molt també. A més hi ha un lloc al costat del riu molt xulo també en mig del parc.

    ResponElimina
  3. Doncs si, val la pena (si estàs per allà, clar!!)
    Si Marvan el lloc al costat del riu està molt maco, però el dia que jo vaig anar estava tot tancat i feia taaant de fred!!!
    Ja em parlat amb l'Àfrica que hi tornarem quan faci una miqueta més de bon temps...
    Encara que ha valgut la pena, que ha gaudit una miqueta de la neu ;)

    Petons a les 2

    ResponElimina