dilluns, 6 de juny del 2011

Senyals de tràfic

Dijous passat va ser l’aniversari d’en Pol. El Pol es un molt bon amic de l'Africa i es d’aquells nens que tenen una preferència de joc molt definida. Al Pol li agraden els cotxes... Bé, cotxes, motos, quads, camions,... es a dir, tot allò que ens podem trobar per la carretera. En te de tots colors.

L'Africa te molt clares les seves preferències i, a mes, com juguen plegats, sap que es el que li falta a la seva col•lecció... Aquest any ha volgut regalar-li un camió de Correus.

Quan una criatura te un joc preferit el desenvolupa força i en Pol es fabrica rampes, guals,...

Vam decidir també regalar-li unes senyals de tràfic, i em va semblar molt bona idea que les féssim nosaltres.

Vam buscar les imatges a Internet, l'Africa va escollir les que més li agradaven, les vam imprimir i plastificar. Després vam enganxar uns pals de fusta que havíem comprat a l'Abacus per fer manualitats i, per tal que s’aguantin dretes, vam fer unes bases amb fang. El resultat ha estar aquest...




Em sembla que n'haurem de fer un altre tandada, perquè a l'Africa li han agradat molt ;)

4 comentaris:

  1. Menudo idea tan estupenda!! Me guardo la idea para cuando Acher sea un poquito más mayor, seguro que me servirá. Mil gracias! Besos.

    ResponElimina
  2. Quina idea mes bona!!! M'ho apunto!!! Al Pau també li encanten els cotxes i tot el que sigui vehicles motoritzats, i a casa ja en tenim uns quants ... Segur que d'aquí un temps li agradaran aquestes senyals!!

    ResponElimina
  3. Gràcies!

    Sabia que us agradaria ;)

    Petons a totes!

    ResponElimina